Wegenbouw

VBT B.V. is veelvuldig actief in de wegenbouw. Op asfalteren na, leggen wij bijna iedere vorm van straatwerk aan. Inclusief het voorwerk, grondverzet en riolering. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij actief in heel Nederland.

Het aanleggen van straatwerk is fysiek behoorlijk zwaar werk. Mede om deze reden blijft VBT B.V. investeren in de modernste technieken. Uiteraard om de inzetbaarheid van onze werknemers te waarborgen en om sneller en efficiënter te kunnen werken. De fysieke belasting op onze werknemers gaat omlaag en het werktempo omhoog. Win-Win omdat de duur van de overlast voor de omgeving, die onoverkomelijk is bij wegwerkzaamheden, behoorlijk verkort wordt.

DUURZAAM WERKEN, GOED VOOR MENS EN MILIEU

WERKWIJZE BIJ WEGENBOUW

Om na de rioleringswerkzaamheden en het aanleggen van de toplaag verder te kunnen met het straatwerk, trekken wij de gewenste vorm in de zandbaan.

Offerte aanvragen

Gebruikmakend van een afdrijfbalk zorgen wij er machinaal voor dat de juiste bolle vorm in de weg komt te liggen. Dit is ten behoeve van een correcte hemelwaterafvoer, van het wegdek af richting de goot en de riolering afvoer.

Roadprinter

Eén van de machines die het straten gemakkelijker en efficiënter maakt is onze Roadprinter. Op de Roadprinter kunnen we in een gezonde werkhouding de stenen in het gewenste patroon neerleggen. De aanvoer van stenen aan de Roadprinter doen we gemakkelijk met één van onze knikmopsen die direct gebruik kan maken van het kersverse straatwerk om de Roadprinter te vullen. Dit is efficiënter en het vereist minder mankracht. Dezelfde mooie weg maar sneller aangelegd!

Nieuwsgierig hoe wij te werk gaan? Bekijk hier een van onze projecten. Heeft u een vraag over onze werkzaamheden in de wegenbouw of heeft u als particulier nieuw straatwerk nodig in uw tuin? Neem gerust contact op.

ONZE Diensten

Wegenbouw

Riolering

Grondverzet

Sierbestrating

Mobiele steenzagerij