Riolering

Het aanleggen van een goede en duurzame riolering is voor onze werkzaamheden cruciaal. Zonder een goede basis is er natuurlijk geen degelijk en bestendig eindproduct.

Tijdens de grondverzet-werkzaamheden worden de voorbereidingen getroffen om de bodem geschikt te maken zodat wij van VBT B.V. de riolering op een verantwoorde en veilige manier kunnen plaatsen. Wij werken hoofdzakelijk in het aanleggen van de riolering op bedrijventerreinen en sluiten deze aan op het riool via de bestaande infrastructuur in het aangrenzende gebied.

Correct Aanleggen van de riolering

Als de voorbereidende grondverzet werkzaamheden zijn afgerond, kunnen onze specialisten de rioleringsbuizen gaan plaatsen en aansluiten.

Offerte aanvragen

Hoofdzakelijk werken wij op bedrijventerreinen. Uiteraard houden wij rekening met de bestemming van de locatie waar wij het riool aanleggen. Zo plaatsen wij waar nodig bijvoorbeeld olie en vet afscheiders, welke altijd voldoen aan de huidige milieueisen. Voor grotere rioleringsprojecten werken wij nauw samen met één van onze partner bedrijven.

Rioleringsprojecten bij VBT B.V.

Naast het aanleggen van de riolering op bedrijventerreinen in het gehele land leggen wij ook riolering aan bij particuliere opdrachtgevers. Vaak bij het aanleggen van nieuwe sierbestrating kiezen mensen ervoor om de gehele tuin te renoveren. VBT B.V. kan in zulke gevallen de gehele riolering in de tuin vervangen of verleggen en wederom aansluiten op de rioleringsinfrastructuur in de wijk. 

Heeft u een vraag over riolering, neem gerust contact op, ook onder de grond weten wij de weg!

ONZE Diensten

Wegenbouw

Riolering

Grondverzet

Sierbestrating

Mobiele steenzagerij