Over VBT B.V.

Begonnen in 2008 met 2 man, hebben we een lange weg afgelegd (letterlijk). Met weinig materiaal maar met veel inzet hebben wij sindsdien naam gemaakt als aannemersbedrijf.

Langzaam maar zeker hebben we onze werkzaamheden uitgebreid naar vandaag de dag, multi-inzetbaar in grondverzet, wegenbouw en riolering. Inmiddels is VBT B.V. uitgegroeid tot een gerenommeerd aannemersbedrijf. Met 6 vaste krachten in dienst en 20 vaste partners zijn we flexibel inzetbaar voor iedere opdracht in de wegenbouw en alle facetten die daarbij komen kijken.

Niet alleen zijn wij gegroeid in onze werkzaamheden. Ook in het contact met onze partners en opdrachtgevers zijn wij een stabiele factor. Dit betekent dat wij de lijnen kort houden en mensen niet van hot naar her sturen om hun vragen beantwoord te krijgen.

Bij VBT B.V. weet u met wie u te maken heeft, vanaf de opdracht tot het eindresultaat staan wij voor vragen en advies 6 dagen in de week voor u klaar!

VBT B.V. WERKT DUURZAAM

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan, we denken graag met u mee!

Offerte aanvragen

Wij werken in een vakgebied dat veel vergt van mens en machine, vanaf het begin houdt VBT B.V. hier rekening mee. Wij maken dan ook dankbaar gebruik van technologische innovaties die met de jaren steeds sneller gaan op het gebied van veilig werken en het gebruiken van duurzame machines.

Veiligheidsbewust werken

Bij VBT B.V. kent iedere medewerker de gevaren en de fysieke belasting van het dagelijks werk in het grondverzet en straatwerk. Met het gebruiken van diverse machines maken wij het werk niet alleen lichter maar ook sneller! Zo hebben we beschikking over elektrische vacuüm pompen waarmee we gemakkelijk en efficiënt Stelconplaten kunnen leggen. Ook maken we gebruik van hydraulische bestratingsklemmen waarmee we hele straatdelen in één keer kunnen plaatsen, zonder onze medewerkers te zwaar te belasten. Net zoals ook onze Roadprinter, ouderwets straatwerk maar wel op een fysieke verantwoorde wijze.

Daarnaast proberen we onze machines ook waar mogelijk te vergroenen. Investeren in personeel, materiaal en de toekomst dat zijn de hoekstenen van VBT B.V.

ONZE PARTNERS

Mouwrik Waardenbrug

Van Doorn

AC De Groot B.V.

 

Dolmans Landscaping