Aannemersbedrijf Geldermalsen

Aannemersbedrijf VBT B.V. bevindt zich op een steenworp van het dorp Geldermalsen. Klein in inwonertal, groot in ondernemingen en bedrijventerreinen. Gelegen aan de A-15 nabij knooppunt Deil (A-2) is dit ook geen verrassing gezien de ligging van Geldermalsen. Door de logistieke ligging is Geldermalsen een immer groeiende schakel in diverse industriële sectoren.

Uw aannemersbedrijf in de regio Geldermalsen

VBT B.V. en haar partners werken door heel Nederland en net zo lief naast de deur. Voor riolering, grondverzet, wegenbouw en sierbestrating in de regio Geldermalsen bent u bij VBT B.V. op het juiste adres.
Wij werken met een vaste groep aan personeel en partners uit onze regio. Samen werken wij aan grote projecten zoals het nieuw aanleggen van bedrijventerreinen. En natuurlijk het onderhoud aan het straatwerk en riolering aanleggen in bestaande infrastructuren op bedrijventerreinen.

NEEM CONTACT OP

Wij komen altijd vrijblijvend bij u thuis of op de zaak langs om de mogelijkheden te bespreken en brengen op basis van het kennismakingsgesprek, een offerte uit voor het uitvoeren van het beoogde project.

CONTACT OPNEMEN

Nieuw straatwerk nodig?

Aannemersbedrijf VBT B.V. uit Waardenburg staat voor u klaar. Wij werken ook voor particulieren en zijn gewend om ook in buitenterreinen en tuinen met een beperkte doorgang, nieuw straatwerk aan te leggen. Uiteraard regelen wij ook de bijbehorende grondverzet-werkzaamheden en waar gewenst de hemelwaterafvoer en rioleringswerkzaamheden.

Aannemersbedrijf Gelderland

Naast Geldermalsen is aannemersbedrijf VBT B.V. actief in de gehele Betuwe! Wij komen u graag ondersteunen bij projecten in Tiel, Buren en Culemborg. 

ONZE PARTNERS

Mouwrik Waardenbrug

Van Doorn

AC De Groot B.V.

 

Dolmans Landscaping