Bestraten van bedrijven terreinen

Aannemers bedrijf VBT B.V. is specialist op het gebied van het bestraten van bedrijventerreinen. Hierbij werken we nauw samen met onze partnerbedrijven en opdrachtgevers.

Wij leggen in heel Nederland straatwerk aan bij bedrijven en realiseren daarnaast het straatwerk voor complete bedrijventerreinen.

Het nieuw bestraten van bedrijventerreinen

Het bestraten van bedrijventerreinen is meer dan alleen stenen op de juiste plaats leggen. VBT B.V. houdt rekening met de wensen van u als opdrachtgever. Welke stenen zijn geschikt voor de bestrating van het bedrijventerrein, moeten we rekening houden met een grote dagelijkse belasting van het straatwerk? Wat is de status van de ondergrond waarom we de bestrating gaan leggen? Allemaal vragen waar VBT B.V, u zorgvuldig kan voorzien van een gedegen advies.

VBT B.V. UW AANSPREEKPUNT BIJ HET BESTRATEN VAN BEDRIJVENTERREINEN

De bestrating rond uw bedrijfspand

Naast complete bedrijventerreinen, voorzien wij ook in de bestrating rondom de bedrijven zelf. Het aanleggen van parkeerplaatsen, gedegen sierbestrating rondom uw bedrijf, zaken die er goed uit dienen te zien en passend moeten zijn bij het imago wat u als bedrijf wilt uitstralen.

Offerte aanvragen

Ook hier voorziet VBT B.V. u graag van advies en hebben wij een divers scala aan typen bestrating die we aan kunnen bieden. Een mooi bedrijfspand begint immers bij de aankomt bij uw bedrijf, over het straatwerk dat met zorg is aangelegd!

Wij zijn actief in heel Nederland

VBT B.V. is actief op bedrijventerreinen in heel Nederland. Neem eens een kijkje in ons portfolio en bekijk onze projecten in onder andere Amsterdam, Arnhem en Hoek van Holland.

Heeft u een vraag over het bestraten van bedrijventerreinen of de aanleg van de direct buitenomgeving van uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

ONZE Diensten

Wegenbouw

Riolering

Grondverzet

Sierbestrating

Mobiele steenzagerij